ez

News

Kundcase #1 – Let’s Escape Boden

74285242_547648069409133_8141648372617445376_n
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Sommaren 2019 öppnade Sveriges nordligaste Escape Room i Boden. Tord Jansson är mannen bakom Lets Escape som man hittar på Kungsgatan 29 i Boden. EZ Web är tacksamma och ödmjuka över att Tord valde att anlita oss för att skapa en hemsida med ett integrerat bokningssystem till Let’s Escape.

Vi fångade Tord för att fråga honom hur han upplevt samarbetet med EZ Web:

När jag valde att starta mitt företag visste jag att hemsidan skulle vara den centrala plats där kundinteraktionen är helt avgörande.
Jag kan nu efter ett nära samarbete med EZ Web konstatera att de levererat över min förväntan. Ett team där de enskildas kompetenser skapar en synergi som är drivande, utvecklande och professionell.
Med ett genuint kundfokus och proaktivt arbete skapar de rätt förutsättningar för mig och mitt företag.
Efter mina 30 inom kund & servicebranchen kan jag nu tryggt luta mig tillbaka och släppa kontrollen

– Tord Jansson, VD Let’s Escape

Vi på EZ Web tycker att samarbetet med Tord och Lets Escape har vart otroligt spännande och inspirerande. Så här säger Martin Lundberg som är marknadsansvarig på EZ Web:

Att jobba med Tord och Let’s Escape har vart väldigt roligt och inspirerande. Tord är en person som är otroligt driven och vet vad han vill ha, och det är världsklass rakt igenom i alla led. Det är ett otroligt ansvar, men också exakt som vi på EZ Web vill jobba med våra kunder.”

– Martin Lundberg, Marknadsansvarig, EZ Web

Ni hittar Lets Escape på www.letsescape.nu eller via deras Facebook

Dela denna nyhet:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin