Länsbygg

Länsbygg är den noggranna norrlänningen med hjärtat på rätt ställe. De kan hjälpa till i alla skeden av ert byggprojekt, från projektering till utförande. Länsbygg har även lång erfarenhet av utredning och åtgärd av skador på fastigheter och har långa samarbeten med ett flertal stora försäkringsbolag.

Uppdraget

Länsbygg som är ett av Norrbottens äldsta byggföretag har i över 40 år drivits med genuin norrbottnisk byggkompetens. När företaget fick nya ägare så saknades grafiska riktlinjer och företaget hade överlag ett utdaterat digitalt utseende. Vi fick uppdraget att modernisera hela Länsbyggs grafiska profil och göra företaget digitalt, nytänkande och modernt.

länsbygg-kopp-v2

Vad gjorde vi?

Det första steget blev att skapa en stark visuell grafisk profil. Här tog vi fram allt från logotyp till färgschema och typografi, som konsekvent förmedlar företagets värderingar och budskap.

Vi tog sedan fram en helt ny modern responsiv webb som bygger på Länsbyggs identitet som den noggranna norrlänningen. Sedan startade vi arbetet med att skapa en helt ny fräsch och aktiv närvaro på sociala medier där vi idag arbetar med kommunikation enligt framtagen strategi.

Vi har sedan hjälpt Länsbygg med vår kompetens inom digital marknadsföring för att kunna skapa varumärkeskännedom och attrahera rätt medarbetare, personal som vill växa med Länsbygg.

Vill du se fler kundcase?

EZ Web ger oss som kund det vi förväntat oss plus lite till, dessutom snabbare och mer träffsäkert än vi är van vid. Deras förmåga att sätta sig in i våra kundunika utmaningar är Inget annat än imponerande.

Behöver du hjälp att synas?
Vi finns här för dig!

Du förtjänar det bästa

Låt oss hjälpa dig!