Välstädat

Ett fullserviceföretag som levererar städtjänster av premiumkvalitet. Välstädats kunder är både företag, privatpersoner och föreningar runt om i Norrbotten, Västerbotten och Jämtland.

kundcase

Uppdraget

Välstädat beskriver att vägen framåt är att ständigt utvecklas och vara beredda på att hitta nya lösningar på stora och små utmaningar. Med ett ålderstiget digitalt utseende och med viljan att vara en attraktiv arbetsgivare, så blev EZ Web’s uppdrag att ge Välstädat en ny modern, fräsch och tilltalande digital närvaro. 

Bilar-11

Vad gjorde vi?

Vi designade och utvecklade en helt ny webb som går hand i hand med Välstädats grafiska profil.  Vi valde att lägga stort fokus på det visuella i form av professionella bilder, video och användarvänlighet.

Vi upprättade en kommunikationsplan och arbetar dagligen tillsammans med Välstädat som en helhetspartner.  Inom det partnersamarbetet nyttjar de även vår kompetens inom datadriven marknadsföring för att säkerställa effektiv och pricksäker marknadsföring. 

Vill du se fler kundcase?

Valstadat-22

EZ Web ger oss som kund det vi förväntat oss plus lite till, dessutom snabbare och mer träffsäkert än vi är van vid. Deras förmåga att sätta sig in i våra kundunika utmaningar är Inget annat än imponerande.

Behöver du hjälp att synas?
Vi finns här för dig!

Du förtjänar det bästa

Låt oss hjälpa dig!