Våra tjänster

Som helhetsbyrå möts vi av nya utmaningar varje dag och vi tror på att kombinera verklighetens utmaningar med den digitala teknikens möjligheter.

Hur kan vi hjälpa dig?

EZ Web är en helhetsbyrå som hjälper ditt företag. Idag arbetar vi med över 200 kunder, allt från små och större företag till uppdragsgivare inom den offentliga sektorn.

Vill du boka ett möte?

TRÄFFA MIG

Hemsidor

När vi skapar en hemsida eller webshop förhåller vi oss alltid till besökarens upplevelse. Tänk er webben som ert skyltfönster. Det är viktigt att inte bara bilderna känns fräscha utan även att helheten av ditt varumärke genomsyrar besökaren.

Marknadsföring

Vi hjälper ditt företag att lära känna din målgrupp, optimera ditt budskap och nå dina målkunder. Datadriven marknadsföring leder till effektivare kampanjer som genererar bättre ROI som resultat.

Grafisk design

Vi gillar kreativa utmaningar. Vi skapar design som är fräsch, modern, kommunicerar rätt och genererar affärer. Har du något önskemål är du välkommen att kontakta oss.

SEO

Syns ditt företag när kunder surfar?
91% googlar innan de köper något! Sökoptimering hjälper ditt företag att synas högt upp i sökmotorerna vilket är viktigt för att kunder ska hitta dig.

Film & Foto

En bild säger mer än tusen ord. Vi vet att professionella bilder till er hemsida, eller fantastiska filmer till er marknadsföring gör hela skillnaden. Vi vet också att kombinationen av rörliga bilder och ljud påverkar oss människor väldigt starkt!

Kommunikation

Vi bygger framgångsrik kommunikation och tydliga varumärken. Tillsammans mejslar vi ut företagets värdegrund, vad ni står för och vad det betyder för dig. Vill du synas på sociala medier är vi byrån för dig.

Behöver ditt företag hjälp att synas?
Låt oss hjälpa dig.